söndag 28 mars 2010

Puh..

Helgen har verkligen gått med raketfart.. vrrrooooooOOOooom! Först var de fredag då jag putsade hela nedervåningens fönster. Faktiskt riktigt skoj när man har proffsskrapa ;). Fast å andra sidan är de inte kul med alla spröjs...(som jag svurit över dessa). Men sen blev de fredagsmys som alltid såklart.
Lördagen gick nog ännu snabbare, men de var nog bara för att vi hade gott sällskap. Jag och väninnan var till Uppsala på shoppingrunda. Riktigt kul :)! Senare bjöd jag sällskapet på middag. Blev oxrullader med pressad potatis och Grand dessert till efterrätt. Som jag hade grunnat på vad jag skulle laga till. Men de tyckte om det och jag fick ordet "fantastiskt". GLAD blev jag och de värmde i mitt kockahjärta. Vi avslutade kvällen med "earth hour". Släckte ner och tände några mysiga ljus.
Söndagens bestyr har varit oändliga känns de som. Vi var till Uppsala och handlade nya fiskar, nya växter, ny pump + filter till akvariet. Så nu är de rengjort och med nya fina grejer.
Sen fick jag ett ryck och skulle byta gardiner, sådär på eftermiddagen. Så jag åkte en sväng, själv till IKEA - men de var stängt. Hade ju glömt att ställa om klockan!!! AAAaarrrgh.. Så nu sitter jag här. Lite halvpigg faktiskt. En timme gör mer än vad man tror...

Kommande vecka är en påskvecka, så då ska här pyntas lite. Ris, fjädrar och lite kycklingar blir de nog i allafall.

Imorgon ska jag lägga in recept från gårdagens middag.
Nu ska jag gå och försöka sova :)

1 kommentar:

Sussie sa...

Tack underbara Sofia för FANTASTISK middag och underbart sällskap. Kvällen poäng 10 av 10 ;)
Kram kram