lördag 27 februari 2010

Tacopaj


Ingredienser

Pajdeg:
2½ dl mjöl
50 g smör / margarin
1 dl kesella

Fyllning:
400 - 500 g köttfärs
1 påse taco kryddmix
1 lök
3 tomater


Osttäcke:
4 msk majonnäs
2 dl creme fraiche
1 påse riven Texmexos
t

Ugn: 225 grader

Gör så här: Mixa eller knåda ihop mjölet och matfettet, tillsätt sedan kesellan och arbeta degen smidig. Täck en pajform med degen och låt stå i kylen i ca 30 min.
Bryn färsen och tillsätt tacomixen. Grovhacka löken och tomaterna. Förgrädda pajskalet i 10 min.
Lägg sen i köttfärsen och strö ut tomaterna och löken ovanpå.
Rör ihop osttäcket och täck hela formen med smeten.
Grädda i 20 min. Servera med en god sallad och nachochips till!

Inga kommentarer: